El dia ha passat dolçament, en estar sols (el gruix de la família no ha vingut) la relaxació i les petites feines de la casa, han estat molt tranquil·les, dinar senzill de meló amb pernil i conill a la brasa amb allioli. Tarda relaxada i becaina, al pati tot mirant lo ufanoses que estant les herbes. La menta, la sajolida, el cebollí... l’alfàbrega en canvi mou poc encara, ja l’hi arribarà el torn. Cap el tard acte electoral d’Esquerra Republicana al Cafè, la xerrada de rigor i les preguntes. Pel que es porta en aquesta campanya hi havia força gent, en acabar la copeta de cava per tothom, que s’ha de fer país.
A casa m’he preparat un entrepà, torrant externament un tros de baguette d’ahir, que un cop oberta he preparat amb tomàquet i oli (del Bedorc, naturalment), a dins hi he posat una truita d’alls tendres, frescos, que no entenc aquesta mania de molts restaurants d’emprar alls tendres en conserva tot l’any, sense tenir en compte que hi ha un temps en que n’hi ha de frescos i que el seu sabor no te res a veure. Amb el vi de costum de Costers del Segre i un grapat de nous (que baixen el colesterol, diuen) ja m’he quedat be per anar a veure el Barça al Cafè, i poca gresca que demà es dilluns.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada