Per sopar com que teníem els fills amb les respectives parelles i la neta, la Gemma, calia fer un sopar arregladet, de primer he bullit patata pelada i a bocins grans amb aigua i sal.
Després l’he reduït a puré amb una cullera com faig sempre, ben polit i llis, amanit amb oli del Bedorc i alleugerit amb un poc del seu suc de cocció l’he posat en una safata i l’he mantingut calent al forn (posat al mínim). He saltejat en una paella una barreja de bolets (congelada), fregint prèviament en l’oli uns alls trinxats, un cop cuits els he posat damunt del puré i ho he deixat al forn fins al moment de servir. De segon en una paella gran, amb oli he saltejat sipions, tan sols amb all i julivert, uns formatges de postres i els vi de Costers del Segre han posat les coses a punt. Ara cap al cafè a fer la darrera i a veure que fa el Madrid.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 7 de maig del 2011
Un altre dia de gotellades, sopar amb la família al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada