Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 22 de maig del 2011
Jornada electoral, esmorzar, dinar i sopar, bé.
Aquest matí m`he llevat d’hora per anar a votar, be per anar a esmorzar amb els d’Esquerra de Piera, a Can Claramunt, un ànec rostit que estava de meravella, m’agrada aquesta gent, capaç d’entaular-se i donar a aquest acte la importància que te aquí al nostre país .El dinar en família, un bon aperitiu i l’arròs de carn i verdures. Tarda de cinema, a casa i mitja migdiada, en marxar la família he aprofitat per relaxar-me i llegir una estona les histories de Pere el Gran. El dia tot i que deien que plouria, ha aguantat de moment i amb força calor.
Per sopar i acalorat que he anat tot el dia m’ha vingut de gust la crema de carabassa, que havia sobrat del divendres, però aquest cop freda, això si amanida amb unes cullerades de pesto, (salsa sobrant dels espagueti de dissabte al migdia), ha quedat força bé i refrescant.De segon m’he fregit un parell de panadons de tonyina dels que tenia congelats, no se si us he explicat com els faig, normalment compro la massa de panadons ja preparada i sinó la faig amb farina, aigua i oli.El farciment habitual es tonyina en oli, de llauna, ous durs, pebrot de llauna i olives farcides, a cops hi poso també cogombre en vinagre o tàperes en vinagre.Tot trinxat menut i amanit amb l’oli de la tonyina es el farciment directa pel panadons, desprès fregits ben rossos i cap a taula, per beure m’he acabat l’ampolla de la Terra Alta i cap al Cafè a fer el carajillo i veure els resultats de les votacions.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada