He sopat d’hora, a l’europea com acostumo a fer últimament, recordeu que va quedar encara uns resta de faves ofegades?, doncs les he fet bullir en aigua, sal i una mica de misso, desprès les he triturat amb el pimer i he colat el brou, en aquesta crema força líquida, he posat unes rodanxes de botifarra negre i en bullir de nou un bon grapat de fideus, ha quedat exquisida i amb el vi que ja sabeu i una mica de Gorgonzola de postres ja he estat a punt per anar al Cafè a veure que expliquen.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 12 de maig del 2011
De com cal beure i sopar a casa , al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada