Donant-l’hi encara voltes al tema de la cuina budista, he recordat haver llegit que hi ha un restaurant al Japó, conegut mundialment, de molt poques places (crec recordar que vuit tant sols) i un preu astronòmic, on oficia un monjo cuiner que diuen es capaç d’extreure els sabors mes purs i pregons dels aliments, potser te a veure amb el que us comentava.
Ja que el partit era en horari europeu, he decidit sopar com ells, un poc abans de les vuit ja era a taula. Per sopar m’he preparat una escudella amb brou que tenia congelat i per donar-l’hi un toc diferent he posat uns daus de mortadel·la italiana, fumada i una mica de cebollí trinxat, a mes dels inevitables arròs i fideus i a taula el parmesà. De segon he aprofitat un resto de salsa de bolets, ous de reig, que vaig fer el diumenge per acompanyar un magret d’ànec, la salsa era simple. Ofegar ceba i all tendra trinxats en mantega, afegir els ous de reig prèviament remullats, doncs eren secs, un polsim de farina, el suc de remullar els bolets, una mica de llet, sal i pebre. Posada la salsa en una cassoleta i ja calenta he abocat els ous batuts i a foc baix, apa a remenar per obtenir una massa untuosa i homogènia, els he acompanyat d’unes torradetes fetes untant amb oli les llesques de pa i torrant-les a continuació, queda un mig fregit poc oliós que va força be amb els ous remenats. I cap al Cafè, a veure si el Barça ens dona una alegria, el que es segur es que ho intentarà amb tota la seva força..........No em resisteixo, ara que s'acabat el partit a posar quelcom: mes; Visca el Barça i cap a la final !!!!!!!!!.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada