Allà m’he posat a preparar unes terrines de verdures i la seva salsa per la Tastúlia de demà al Ateneu. Amb el suc de bullir les verdures i un sobrant d’aquestes m’he preparat un arròs bullit, caldós per sopar, hi he posat formatge ratllat i una mena de “royal” que he preparat posant al bany maria un sobrant, d’ou i crema de llet batuts amb especies, de fer les terrines, tallat a daus, amb un bon bol de sopa i una mica de formatge (endevineu que es de La Freixneda?) i el vi de la Terra Alta que m’he baixat he quedat a punt per posar-vos aquestes ratlles.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 30 de maig del 2011
Festa de la mel a Arnes, bon dinar a casa i just sopar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada