De primer crema de porro: he ofegat porro, trinxat, en oli directament a l’olla, en ser un xic fet, patates, aigua i sal, un cop bullit una mitja hora, passat pel pimer amb un punt de pebre, nou moscada, un raig de crema de llet i uns bocins de mantega. A taula un rajolí de crema de llet al plat i pebre a voluntat. De segon, els dilluns hamburguesa, l’he aplanada mol i he posat al mig una llesca de pernil dolç cargolada junt amb una llonze de formatge, l’he enrotllat deixant-la ben tancada, enfarinada i fregida ben rosa amb oli a la paella, he afegit la part verda de una ceba tendre i al poc un polsim de farina i un bon raig de Brandi Català, evaporat aquest ,un poc de llet i un raig de crema de llet que tenia a ma de l’altre plat, uns minuts tan sols i cap al plat, acompanyat amb la resta del priorat de l’altre dia.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 16 de maig del 2011
De nou a ciutat, i sopar a casa, un xic refinat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada