Tal com vaig dir-vos comento ara les tres virtuts que ha de tenir tot menjar per un cuiner budista: suavitat-lleugeresa, neteja-frescor, cura-precisió. Que els aliments siguin frescos, de bona qualitat (ecològics) i estiguin perfectament nets es una cosa que compartim plenament, així com la vigilància constant del que estem fent quan cuinem i la precisió en la mida dels talls i la seva cocció al punt perfecte, amb el que no estic totalment d’acord es amb la suavitat i lleugeresa, ja que a mi personalment m’agraden els sabors potents i en tot cas això seria una opció entre moltes a la nostre cuina, però potser si que per gent que es dedica a la meditació la cuina te que ser lleugera i suau.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 1 de maig del 2011
Tornada a Barcelona, per sopar un puré diferent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada