dimarts, 10 de maig de 2011

De nou a ciutat, segueix igual de plena, sopar a casa.

Com sempre la ciutat només pot estar igual o pitjor amb els gestors que té, en fi que hi farem, per sort encara hi queden algunes coses bones, però avui tocava quedar-se a casa (aquí si que estic bé) i he aprofitat per sopar com cal.  La torradadeta amb sobrassada i la copa de vi que he pres de “tentenpié”, han servit d’inspiració pel sopar.

De primer, per sort no se’l van acabar ahir, encara quedava bròquil del que em va regalar en Joan (i es que era enorme) i l’han fet bullit amb patates, jo per amanir-lo he escalfat un parell de bones rodanxes de sobrassada en oli del Bedorc i he deixat que es desfés bé, el seu sabor barrejat amb el del bròquil de bona qualitat era excel·lent.  De segon tocava hamburguesa, ja sabeu  que sempre les disfresso, avui l’he convertida en sis petites mandonguilles que he enfarinat i fregit en oli, ben roses he afegit all i gingebre trinxats petits, i un poc de farina, sense deixar enrossir, un bon raig de vi ranci i aigua, tot ben espolsat amb tandori (es una classe de curry però vermell pel pebrot sec (mena de pebre vermell) que conté la barreja d’espècies, 10 minuts de cocció i llest.  Per beure m’he obert una ampolla de Priorat (dels barats) que estava força be i es que un, de tant en tant, un ha de cuidar-se, i amb la copa aquí al costat segueixo cuidant-me.