He sopat a casa, a Barcelona, el gaspatxo de pot (que hi farem), que ha comprat la Tere, després m’he preparat unes salsitxes, a la paella he posat oli, vi negre i les salsitxes en cru, a foc baix he deixat evaporar el vi, les salsitxes han quedat d’un color grana espectacular i he afegit tomàquet triturat de la conserva de casa, he seguit coent a foc lent, cap al final he posat un bon raig de brandi català i he deixat reduir i caramel·litzar be el tomàquet. He posat les salsitxes en un entrepà de baguette ben untat amb la salsa i amb això, vi del Penedès (el mateix que he emprat per les salsitxes) i un bocí de Brie ja he quedat ben preparat per sortir a donar un tomb pel Barri Gòtic.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 25 de maig del 2011
Reflexions camperoles i sopar a ciutat.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada